ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ
- Η ποιότητα εκτύπωσης μιας εικόνας σε διάφορους εκτυπωτές.
- Η επίδραση του εδαφικού ΡΗ στην ανάπτυξη ενός φυτού.
- Ηδιατήρηση ανθέων σε διάφορα διαλύματα
- Η επίδραση της θερμοκρασίας ψησίματος του κεϊκ στο φούσκωμα και τον χρόνο ψησίματος
- Η επίδραση καυστικού υγρού σε διάφορες ποιότητες μαρμάρου
- Η επίδραση της θερμοκρασίας διατήρησης στην αλλοίωση λιπαρών ουσιών
- Η επίδραση του εμβαδού του δοχείου στην ταχύτητα εξάτμισης του οινοπνεύματος
- Η επίδραση του φωτός στην αλλοίωση λιπαρών ουσιών.
- Η αποτελεσματικότητα φίλτρων νερού στην καθαριότητα του.
- Η σημασία της ατμοσφαιρικής υγρασίας στην διάρκεια αποθήκευσης πορτοκαλιών
- Η επίδραση της συσκευασίας στην διατήρηση τυριού
- Η ταχύτητα καύσης διαφόρων υλικών
- Αφρισμός απορρυπαντικών σε διάφορες ποιότητες νερού
- Η σημασία της οξύτητας στην παρασκευή μαρμελάδας
- Η επίδραση του ηλιακού φωτός στην ποιότητα της πατάτας
- Η σχέση των επιμηκύνσεων ελατηρίων σκουριασμένων και μη ανάλογα με το βάρος που τοποθετούμε
- Η επίδραση της θερμοκρασίας στην διατήρηση της ποιότητας του κρασιού
- Η επίδραση του σχήματος μακαρονιών στο χρόνο ψησίματος
- Η επίδραση διαφορετικής αναλογίας χώματος και άμμου στον χρόνο στράγγισης των εδαφών
- Η επίδραση της πυκνότητας υγρών στον χρόνο μετατροπή τους σε στερεά
- Η αντοχή διαφότων ποιοτήτων ξύλου στη διάτρησή τους
- Η σημασία της διαφορετικής συσκευασίας αλλαντικών στη συντήρησή τους
- Η επίδραση αλατούχου νερού πάνω σε ένα είδος φυτού
- Η επίδραση του αιθυλενίου στην ωρίμανση των φρούτων
- Επίδραση του αλατιού στο σημείο βρασμού του νερού
- Επίδραση του βάθους φύτευσης βολβών στην ανάπτυξή τους
- Η επίδραση του αέρα στην αλλοίωση λιπαρών ουσιών
- Η επίδραση προσθήκης διαφορετικής ποσότητας μαγιάς στην ποιότητα ψωμιού
- Η θερμότητα που παράγεται σε ένα κύκλωμα το οποίο διαρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα σε σχέση με την ένταση του
- Η επίδραση τη θερμοκρασίας διατήρησης παραδοσιακής γιαούρτης στη ποιότητα αυτής
- Η επίδραση διαφόρων συσκευασιών αυγών στην αντοχή τους
- Η αντοχή διαφόρων ποιοτήτων μαρμάρων σε πτώση συγκεκριμένου βάρους
- Πως επηρεάζει η θερμοκρασία τη διαλυτότητα ορισμένων στερεών ουσιών στο νερό
- Η επίδραση διαφόρων υποστρωμάτων εδάφους στην καθ ύψος ανάπτυξη φυτών
- Η μελέτη της βλαστικής ικανότητας του φυτού σε σχέση με την υγρασία
- Πως επηρεάζει η ποσότητα του λεμονιού στο χρώμα του μαύρου τσαγιού
- Μεταβολή στο χρόνο στεγνώματος χρώματος ανάλογα με την ποσότητα διαλύτη που περιέχει
- H αποσύνθεση των απορριμάτων σε σχέση με την θερμοκρασία
- Λυγισμός ξύλινης ράβδου σε σχέση με το μήκος της
- Η επίδραση της ποσότητας βουτύρου στην ευθρυπτότητα του κέϊκ
- Η ταχύτητα αλέσματος του καφέ σε σχέση με την ποιότητα του
- Η ρευστότητα της μαρμελάδας ανάλογα με την ποσότητα ζάχαρης που περιέχει
- Η επίδραση του φωτός στην ανάπτυξη των φυτών
- Η μεταβολή του χρώματος του φυτού σε διάφορες ποσότητες φωτός
- Η επίδραση της θερμοκρασίας στο ψησιμο του ψωμιού